Links
De Cabane in Wenduine is wellicht een van de meest exclusieve horecazaken aan de Vlaamse Kust. Exclusief betekent in dit geval niet dat het voorbehouden is voor de betere klasse, want in feite is het maar een grote houten vissershut in de duinen dat als een café-museum is ingericht. Neen, exclusiviteit staat in dit geval voor een ligging die uniek is door haar eenzaamheid en de ziel van de Cabane, die de geschiedenis van de verwering van de stranden vertelt. Je vindt haar op het einde van het verharde wandelpad vanuit Wenduine richting De Haan.
The Surfing Elephant is een ontmoetingsclub. We willen mensen samenbrengen aan ons gezellig clubhuis. Er zullen activiteiten voor iedereen georganiseerd worden, voor sporters en niet-sporters.Actief Wenduine brengt handelaars & horeca samen met als doel de sfeer in de gezellige badplaats -naast het aanbod van gemeentelijke activiteiten- te optimaliseren.


Via het bovenstaande menu kunt u de aangesloten leden terug vinden.  Elk lid beheert zelf zijn of haar pagina, kom dus regelmatig terug om nieuws of promoties te ontdekken!


Wenduine actief...4 seizoenen lang!

         Fietsroutes in Wenduine


Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in de buurt van Wenduine.

      Evenementen

Copyright  ©  All Rights Reserved